Instructie

Equestria  richt zich op instructie voor combinaties in alle disciplines. We ondersteunen jou training, helpen met doelen maken en zijn jouw ogen vanaf de grond.

Bij equestria bieden we instructie in het rijden, als ook in het hand en grondwerk. We gaan aan de slag met jouw doelen, en ondersteunen je bij het verbeteren van jou en je paard. Naast gerichte instructie tijdens de fysieke lessen krijg je huiswerk mee voor tijdens je eigen trainingen, alsook huiswerk naast je paard !

Ruiters in alle disciplines zijn welkom. De meeste ervaring ligt bij ons in het engels rijden, en dan voornamelijk dressuur en basissport spring en eventing. Ook als óp je paard niet echt jouw ding is kan je bij ons terecht. Van dressuurmatig werk in de hand tot aan horse agility, wij gaan samen kijken wat we kunnen gaan doen.

Benieuwd hoe wij te werk gaan ? stuur een mailtje en dan gaan we samen kijken wat we voor je kunnen betekenen.

tarieven

proefles € 0
rijles € 25
grondwerk les € 20

Als je besluit een samenwerking met ons aan te gaan, doen we altijd eerst 1 of 2 proeflessen, waarin we samen kijken of we jouw en je paard kunnen helpen met het behalen van jullie doelen. Deze proeflessen zijn gratis ! Zo lopen jij en ik geen risico mochten wij toch niet bij elkaar passen !

Bent u zelf nog niet bekent in het hand en grondwerk, of zoekt u iemand die u kan helpen met een probleem op de grond ? bekijk dan onze pagina training voor meer informatie over het trainen van u paard bij equestria